Stor besparelse ved efterisolering

Vi udføre efterisolering af lofter med papiruld eller med batts fra Rockwool eller Isover. Har I et loft med 100 eller 150 mm isolering og får efterisoleret med ekstra 200 eller 300 mm. opnår I en markant effekt med det samme.

Ikke nok med at huset bliver mere energieffektivt så bliver det også mere lufttæt da papirulden pakker tæt rundt om rørkasser og spær. Tæthedden er vigtig da det er en kilde til kold luft der strømmer ind i huset via små sprækker og trækker varmen ud. Når man efterisolere med papiruld er det nødvendig at hæve gangbroen så der fortsat er adgang til at inspicere taget. Dette gør vi ved at montere nogle 60-80 cm. brede træklodser oven på spærene, og derpå ligge den nye gangbro.

For at opnår den maksimale effekt af en efterisolering bør der laves vindafskærmning i kanten af huset, såkaldte vindplader. Vindplader opsættes lige over ydermuren og op langs spærene i hele husets længde, så de går op over isoleringshøjden. Dermed undgår vi at der blæser kold luft ind i isoleringen i kanten og trækker varmen ud.

Hvad er papiruld

Papiruld er som navnet antyder lavet af genbrugspapir, som bliver hakket i helt små stykker til granulat. Papiruldsisolering består af ca. 85% genbrugsaviser 5% borax salte og ca. 10% aluminiumhydroxid. Når disse ting blandes sammen får vi papiruld som er beskyttet mod brand og råd og svamp. Papiruld er et gennemtestet materiale og er fantastisk at arbejde med. Det klør ikke og er nemt at børste af tøjet.

Hvad koster det

Hvis vi tager udgangspunkt i et hus på 120 m2 med gitterspær og I får lagt 200 mm. ekstra på koster det ca. 18.000 kr med moms. dog uden udgifter til at hæve gangbroen og lave vindplader, der skal samtidig laves en kasse rundt om loftlemmen. hvad det koster at lave vindplader kommer lidt an på om dit hus har tegl eller tagplader og om vindpladerne evt. kan monteres via udhænget på huset.

Vi kommer gerne ud og tager en snak med jer om hvordan vi kan efterisolere og hvad det koster. Da vores tømrerfirma ligger i Kalundborg arbejder vi primært i Kalundborg og resten af Vestsjælland.

Hvorfor vælge os

  • Vi dækker et stort område i NordVestSjælland
  • Vi er pålidelige med mange års erfaring
  • Vi holder vores aftaler og kommer til tiden
  • Vi har et godt samarbejde med Ikano bank ved finasiering

Tilfredse kunder siger:

Vi havde købt nyt køkken hos Aubo og de anbefalende Jens Stæhr til at sætte det op, vi fik et fornuftigt tilbud og Jens kom dagen efter vi fik leveret køkkenet og begyndte monteringen. Flink og høflig mand.
Bente og Jørgen Petersen
Vores vinduer trænkte til at blive skiftet, så vi kontaktede Jens Stæhr, han kom samme dag og tog mål, han anbefalde vi fik sat en friskluft ventil i og det er vi glade for idag.
Hans Larsen
På vores sommerhus I Kalundborg har Jens Stæhr bygget en helt ny terrasse, som er blevet meget stabil og sikker at gå på, og så har vi fået en fin lille trappe til haven. Perfekt arbejde.
Lis og Henning
Jeg havde to tømrerfirmaer ude og give pris på at skifte alle vinduerne I huset og Jens Stæhr kom med den bedste pris, vinduerne blev lavet på mål og alt arbejdet blev lavet inden for små 2 uger og Jens Stæhr holdt hvad han lovede. Jeg er Meget tilfreds.”
Jan Jørgensen