Vi opsætter køkkener, garderober og badeværelses skabe, også hvis I selv har købt materialerne og søger en professionel montør kan vi hjælpe. Vi har opsat flere køkkener for bl.a. Invita, HTH og Aubo.

Køkkenmontering kræver stor præcition og udvalget af skabe udvikler sig hele tiden. Noget af det vigtigste ved køkkenmontering er korrekt sokkelmontering, den skal stå helt vandret og placeres korrekt inden for få millimeter.

I sokkelen skal der også tages hensyn til rørinstalationer, kabelføring, opvaskemaskine og ventilation til køleskab.

Ofte anvendes der integreret opvaskemaskine og køle/fryseskabe, hvor der monteres låge uden på hvidevarene så de bliver fuld integreret i det færdige køkken.

Hvorfor vælge os

  • Vi dækker et stort område i NordVestSjælland
  • Vi er pålidelige med mange års erfaring
  • Vi holder vores aftaler og kommer til tiden
  • Vi har et godt samarbejde med Ikano bank ved finasiering

Tilfredse kunder siger:

Vi havde købt nyt køkken hos Aubo og de anbefalende Jens Stæhr til at sætte det op, vi fik et fornuftigt tilbud og Jens kom dagen efter vi fik leveret køkkenet og begyndte monteringen. Flink og høflig mand.
Bente og Jørgen Petersen
Vores vinduer trænkte til at blive skiftet, så vi kontaktede Jens Stæhr, han kom samme dag og tog mål, han anbefalde vi fik sat en friskluft ventil i og det er vi glade for idag.
Hans Larsen
På vores sommerhus I Kalundborg har Jens Stæhr bygget en helt ny terrasse, som er blevet meget stabil og sikker at gå på, og så har vi fået en fin lille trappe til haven. Perfekt arbejde.
Lis og Henning
Jeg havde to tømrerfirmaer ude og give pris på at skifte alle vinduerne I huset og Jens Stæhr kom med den bedste pris, vinduerne blev lavet på mål og alt arbejdet blev lavet inden for små 2 uger og Jens Stæhr holdt hvad han lovede. Jeg er Meget tilfreds.”
Jan Jørgensen