Drømmer du om en en forlængelse af huset med en træterrasse, så kan vi hjælpe dig. Ved bygning af træterrasser er mulighederne mange, og kun fantasien sætter grænserne. Har du selv ideer, tager vi naturligvis udgangspunkt i disse.

Vi bygger træterrasser og trapper i mange forskellige træsorter – både enkle økonomiske løsninger i fx fyrretræ eller mere avancerede terrasser i ædeltræ.

Kontakt os for at få et godt tilbud.
 
 
 

Hvorfor vælge os

  • Vi dækker et stort område i NordVestSjælland
  • Vi er pålidelige med mange års erfaring
  • Vi holder vores aftaler og kommer til tiden
  • Vi har et godt samarbejde med Ikano bank ved finasiering


Tilfredse kunder siger:


Vi havde købt nyt køkken hos Aubo og de anbefalende Jens Stæhr til at sætte det op, vi fik et fornuftigt tilbud og Jens kom dagen efter vi fik leveret køkkenet og begyndte monteringen. Flink og høflig mand.
Bente og Jørgen Petersen

Vores vinduer trænkte til at blive skiftet, så vi kontaktede Jens Stæhr, han kom samme dag og tog mål, han anbefalde vi fik sat en friskluft ventil i og det er vi glade for idag.
Hans Larsen

På vores sommerhus I Kalundborg har Jens Stæhr bygget en helt ny terrasse, som er blevet meget stabil og sikker at gå på, og så har vi fået en fin lille trappe til haven. Perfekt arbejde.
Lis og Henning

Jeg havde to tømrerfirmaer ude og give pris på at skifte alle vinduerne I huset og Jens Stæhr kom med den bedste pris, vinduerne blev lavet på mål og alt arbejdet blev lavet inden for små 2 uger og Jens Stæhr holdt hvad han lovede. Jeg er Meget tilfreds.”
Jan Jørgensen