Nye vinduer og døre, hvordan?

• I ringer eller skriver en e-mail til os
• Vi laver en aftale om opmåling
• Ved opmåling snakker vi om hvad I kunne tænke jer
• Vi udarbejder et tilbud med en fast pris
• Hvis I acceptere tilbuddet, bestiller vi jeres nye vinduer
• Vi kommer og montere.

Nye døre og vinduer

Kigger I efter nye døre og vinduer er I kommet til det rette sted. Tømrermester Jens Stæhr i Kalundborg hjælper jer på vej.

Når I vælger at få udskiftet jeres døre og vinduer kan vi tilbyde elementer fra flere forskellige vinduesfabrikker. Vores første valg er KPK vinduer som er en Dansk producent på Mors. KPK vinduer laver Døre og vinduer i kærnetræ og træ/alu.

Vi har brugt KPK vinduer siden vores start i 2004.

Når I udskifter døre og vinduer opnår I ofte en stor besparelse på varmen da op mod 30% af varmetabet i et hus sker gennem netop døre og vinduer. Det er nu muligt at få vinduer fra KPK med 3-lags termoruder. De tykke termoruder sammenholdt med de tætte gummilister, korrekt isolering mellem karm og mur, gør at I kan reducere varmetabet betydeligt.

I vil også få en langt bedre betjening af elementerne da de åbner og lukker meget bedre end de gamle vinduer.

Størrer sikkerhed ved nye døre og vinduer

Et andet vigtigt punkt ved nye døre og vinduer er sikkerheden som ofte bliver meget større da der er 3 punktslås i næsten alle nye facadedøre. Ofte får vi også monteret dobbeltlås i facadedøre så der også er låsecylinder indvendig på døren og dermed bliver der næsten umuligt for en tyv at få ting med sig ud af huset.

Der er også muligt at få limet termoruderne i så de ikke kan afmonteres udefra. På vinduer med sidehængte rammer er der ofte monteret anverfer og stormkrog men disse vinduer er et let bytte for en tyv, og derfor anbefaler vi at vinduer med sidehængte rammer bliver leveret med paskvilgreb i stedet for. Paskvilgreb er et håndtag med stanglås som der sidder på alm. topstyret vinduer og har min. to lukkepunkter. Det gør det langt sværere at bryde op.

Hvad koster nye vinduer

Prisen på nye døre og vinduer kommer jo an på hvor store de skal være og hvordan de skal se ud. Men lad os prøve at tage det lidt ad gangen. De mest almindelige vinduer er topstyret vinduer og et vindue på 120 x 120 cm. koster 2.652,- kr. og i den pris er vinduet færdigmalet i valgfri RAL farve, der er aluminiums bundlister som er pulver lakeret i samme farve som vinduet og hvis det ønskes er der not til vinduesplade. Og så er leveringsomkostninger selvfølgelig med i prisen.

Det samme vindue i størrelse 130 x 130 cm. koster 2.911,- og 140 x 140 cm. koster 3.128,- Hermed får I en lille indikation af hvad de koster men vi kommer selvfølgelig ud og måler op og giver jer et samlet tilbud inklusive montering.

Et typisk et plans parcelhus på 150-160 m2 opført i 1960-1970 har 11-12 vinduer og 2 døre. en udskiftning af disse elementer til evt. KPK vinduer koster typisk 70-80.000 kr. igen kommer det an på hvordan de nye vindue og døre skal se ud og om det skal være kærne fyrtræ eller træ/alu.

(Disse priser er gældende 2012)

Vinduer og døre i træ/alu

Hvorfor vælge os

  • Vi dækker et stort område i NordVestSjælland
  • Vi er pålidelige med mange års erfaring
  • Vi holder vores aftaler og kommer til tiden
  • Vi har et godt samarbejde med Ikano bank ved finasiering

Tilfredse kunder siger:

Vi havde købt nyt køkken hos Aubo og de anbefalende Jens Stæhr til at sætte det op, vi fik et fornuftigt tilbud og Jens kom dagen efter vi fik leveret køkkenet og begyndte monteringen. Flink og høflig mand.
Bente og Jørgen Petersen
Vores vinduer trænkte til at blive skiftet, så vi kontaktede Jens Stæhr, han kom samme dag og tog mål, han anbefalde vi fik sat en friskluft ventil i og det er vi glade for idag.
Hans Larsen
På vores sommerhus I Kalundborg har Jens Stæhr bygget en helt ny terrasse, som er blevet meget stabil og sikker at gå på, og så har vi fået en fin lille trappe til haven. Perfekt arbejde.
Lis og Henning
Jeg havde to tømrerfirmaer ude og give pris på at skifte alle vinduerne I huset og Jens Stæhr kom med den bedste pris, vinduerne blev lavet på mål og alt arbejdet blev lavet inden for små 2 uger og Jens Stæhr holdt hvad han lovede. Jeg er Meget tilfreds.”
Jan Jørgensen